Hrgović na gotovo 110 kilograma, Corbin 12 kilograma teži

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.05.2019 00:30h Autor:

Filip Hrgović

Filip Hrgović i Gregory Corbin izvagali su se pred svoj sutrašnji meč u Oxon Hillu. Neporaženi hrvatski boksač težio je nešto ispod 110 kilograma, a protiv sebe će u ringu imati 12 kilograma težeg protivnika.

Hrgović će ovako imati jednaku razliku u težini kao prije svog prošlog meča. Tada je Kevin Johnson također bio 12 kilograma teži od njega, no jedna je promjena ipak značajna. Filip je za prošli meč težio 105.5 kilograma, dok je ovog puta došao sa 109.8, odnosno više nego četiri kilograma je teži. Ipak, vrijedi spomenuti kako je Hrgović prije manje od godinu dana, odnosno za meč protiv Filiberta Tovara, težio manje od 102 kilograma. Možemo samo pretpostaviti kako je veća težina došla kroz rad s trenerom Diazom.

Sa 110 kilograma Filip će svakako biti snažniji. U prethodnim mečevima njegovi udarci često nisu bili dovoljno jaki za poslati protivnike na pod pa se vjerojatno na tome radilo na Floridu. Ukoliko je uspio uz povećanje mase zadržati jednaku brzinu, ovo bi mogao biti jedan potpuno novi Hrgović.

Nakon vaganja borci su sučeljeni i fotografirani. Sve je prošlo bez ikakvih napetosti i borci su fokusirani za ono što će se dogoditi u ringu. Ispod teksta možete pogledati kako je bilo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI