Hrgović ipak protiv bivšeg protivnika Anthonya Joshue

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 28.09.2017 19:32h Autor:

Hrgović vs. Zumbano Love

Iako smo jučer pisali kako će se Filip Hrgović u subotu boriti protiv Alija Baghouza, ta informacija nije točna. Njegov protivnik je iskusni Brazilac Raphael Zumbano Love, koji se prije dvije godine borio protiv Anthonya Joshue.

Moramo se ispričati fanovima što smo jučer prenijeli informaciju da je protivnik borac kojeg su najavili neki njemački portali, ali i elitni Boxrec. No, svi su oni imali krivu informaciju, budući da je Filip na svom Facebook profilu objavio kako se bori protiv Raphaela Zumbano Lovea iz Brazila, vrlo iskusnog protivnika.

Ovaj 36-godišnji Brazilac se na Boxrecu vodi kao najbolji brazilski teškaš, a u karijeri je ostvario 39 pobjeda i 15 poraza. U pitanju je iskusni boksač koji se više puta testirao protiv klasnih boksača. U prvom planu je tu meč protiv Anthonya Joshue prije dvije godine. Britancu je to bio 12. meč u karijeri, a Brazilca je riješio već sredinom druge runde. Zumbano je u posljednjem meču za protivnika imao još jednog sjajnog teškaša, Alexandra Ustinova, no niti tu nije bolje prošao, a borio se i protiv Andya Ruiza, Erica Moline i Shannona Briggsa. Sve je te mečeve izgubio. Protiv elitnih boksača nema pobjedu, no svakako je ozbiljan protivnik, jer ne može bilo tko doći do 39 pobjeda u profesionalnoj karijeri.

Ipak, Filipu bi ovo zapravo trebao biti uvod u jače mečeve, odnosno prilika da se njegov nastup protiv Zumbana usporedi s onima kakve su imali gore spomenuti klasni boksači.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI