Hrgović: Samo ja mogu pobijediti Vladimira Klička!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 27.09.2013 07:41h Autor:

Filip Hrgović

Filip Hrgović nedvojbeno je jedan od najboljih boksača na ovim prostorima, to je već potvrdio posljednjih godina svojim izuzetnim rezultatima u amaterskom boksu, a posljednjih tjedana u Londonu je potvrdio i da se može odlično nositi s iskusnim profesionalcima.

Upravo je on zaslužan što je na gotovo pola godine odgođen toliko iščekivani meč između Tysona Furyja i Davida Hayea jer je potonjem razbio arkadu tijekom sparinga.

U razgovoru za portal gol.hr potvrdio je riječi svog trenera Pijetraja da mu se ne žuri u profesionalne vode, ali kako zapravo i jedino sebe smatra sposobnim s trona skinuti odličnog Vladimira Klička.

"Povetkin nema šanse idućeg mjeseca protiv Klička, mislim da on nije njegova dimenzija i nije spreman odraditi 12 rundi protiv njega. Za to nije spreman nitko osim mene, morat će se pričekati na moj dolazak u profesionalni boks", poručio je Filip.

Uskoro je na redu odlazak i na Svjetsko prvenstvo, a tamo će Hrgović loviti najsjajniju medalju. "Mene zanima samo zlato, jedan je prvi, svi ostali su zadnji i to je to", rekao je hrvatski boksač

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI