Hrgović otkio plan: Idem po olimpijsku medalju, a onda želim napasti Klička!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 19.09.2014 14:47h Autor:

Filip Hrgović

Filip Hrgović bez ikakve je dvojbe trenutno najuspješniji hrvatski boksač koji svojim pobjedama uvelike doprinosi odličnim rezultatima svoje ekipe Astana Arlans u WSB-u.

U razgovoru za portal net.hr otkrio je koji su mu planovi u sljedećih nekoliko godina, a dvije stavke se najviše ističu, to su Olimpijske igre i nakon toga ulazak u profesionalne vode.

"Što se tiče budućnosti, glavni cilj su mi Olimpijske igre u Rio de Janeiru 2016. godine gdje se nadam odličju. To je prvo na što se moram fokusirati. A onda, godinu poslije, znači 2017., namjeravam se otisnuti u profesionalne vode i napasti titulu prvaka svijeta. Mišljenja sam da neću dugo čekati napad na titulu prvaka svijeta, upravo zbog medalje s Olimpijskih igara. Svjestan sam svoje kvalitete, ali, isto tako sam svjestan da imam još dosta prostora za napredak", otkrio je Hrgović.

Postoji stoga mogućnost i da odradi meč protiv Klička, iako je to još uvijek prilično daleko…"Iako nema sumnje da se radi o odličnom boksaču, mislim da bi mu mogao parirati u pet rundi da sad s njim boksam za titulu prvaka svijeta. Mogao bih sa svakim na svijetu. Ne kažem da bih ga pobijedio, ali mogao bih mu parirati i učiniti meč zanimljivim. A u takvom meču tko zna, možda bi ga i pobijedio", smatra mladi boksač.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI