Hoost u Podgorici: Cilj mi je podijeliti svoje znanje i iskustvo!

Vijesti iz regije 13.10.2013 17:36h Autor:

Ernesto Hoost

Hotel "Podgorica" u nedjelju je bio domaćin press konferencije koju je organizirala Crnogorska akademija borilačkih vještina (CABV) povodom gostovanja legende kick boksa Ernesta Hoosta.

Čelni čovjek organizacije Nemanja Marković rekao je kako je dolazak Hoosta prilika da borci, ali i treneri steknu nova, vrijedna iskustva od ovog četvorostrukog K-1 prvaka.

“Odlučili smo se da u suradnji s Hoostom organiziramo seminar koji će na specifičan način našim trenerima i borcima omogućiti da steknu nova znanja, vještine i navike i da grade nova iskustva po ugledu na nizozemsku školu kick boksa”.

“Predviđeno je da se u oviru projekta pojave značajna imena K1 scene, ali i ostalih borilačkih sportova, na javnim seminarima i tribinama. U skladu s najmodernijom trenažnim tehnologijama i znanstvenim saznanjima omogućit ćemo da sve ono što je aktualno u okruženju bude predstavljeno i kod nas”, rekao je Marković.

Skromni Hoost istaknuo je kako je zadovoljan dolaskom u glavni grad Crne Gore.

"Drago mi je što sam došao u Crnu Goru. Ljudi su ljubazni, a klima je puno ugodnija nego u Nizozemskoj. Cilj mi je pokazati svoje znanje i načine treniranja na ovakvim seminarima, te da treneri i borci iskoriste tehnike koje sam im pokazao. Drago bi mi bilo kad bih vidio da je neki borac iz Crne Gore mojim savjetima stigao do pobjede".

"Svakako bih se volio ponovno pojaviti u Crnoj Gori, sljedećeg ljeta možda dođem i na odmor sa svojom obitelji", istakao je Hoost.

Hoostu su Goran Radonjić i judist Davor Vuković, koji je zbog izljede morao prekinuti svoju uspješnu karijeru, poklonili pojas CABV-a,te rukavicu, a Vuković je legendi darovao i svoju prvu medalju.

Hoost će odraditi i ekskluzivni intervju za Fight Site, a nakon seminara objavit ćemo i foto galeriju s treninga s ovom velikom legendom.

Mario Andrijašević
[email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI