Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Hoost održao seminar u Podgorici i oduševio polaznike | Fight Site

Hoost održao seminar u Podgorici i oduševio polaznike

Vijesti iz regije 14.10.2013 07:49h Autor:

Seminar u Podgorici

Kick boks legenda Ernesto Hoost održao je proteklog vikenda seminar na kojem je s mladim borcima iz Crne Gore i gostima iz Bosne i Hercegovine podijelio dio svog velikog znanja.

Četverostruki K-1 WGP prvak nakon subotnjeg treninga i u nedjelju je u nešto više od dva sata pokazivao svoje poteze, kombinacije i udarce koji su ga doveli do statusa jednog od najboljih kick boksača u povijesti sporta.

Hoost je u odličnom raspoloženju posvetio po dio pažnje gotovo svim polaznicima seminara, koji je inače organiziran posredstvom Nemanje Markovića i Crnogorske akademije borilačkih vještina.

"Nadam se da sam u ova dva dana uspio podijeliti s vama dio svog iskustva te da će vam ovo pomoći u daljim karijerama. Proveo sam dva prelijepa dana u Crnoj Gori i želim vam se zahvaliti na suradnji", rekao je nakon seminara Hoost, koji je osobno uručio polaznicima diplome, te se strpljivo fotografirao sa svima koji su željeli zabilježiti ovaj zaista posebni trenutak.

Polaznici su redom bili oduševljeni Hoostovim seminarom te su hvalili trud Nizozemca koji je zaista pokušao u ova dva dana prenijeti na borce što više svog znanja.

Fotografije sa seminara bit će dostupne tijekom ponedjeljka na Fight Siteu, kao i ekskluzivni intervju s Hoostom koji je pričao i o svojim borbama s Cikatićem i Cro Copom.

Mario Andrijašević
mario.andrijasevic@fightsite.me

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI