Hojer dolazi zaoštriti konkurenciju na Sarajevo Fight 2!

Vijesti iz regije 16.12.2012 11:24h Autor:

Michael Hojer

Sarajevo Fight 2 opasno se približio, iznimno zanimljiva borilačka priredba koja će se u glavnom gradu Bosne i Hercegovine održati u četvrtak 20. prosinca dobio je novog sudionika u svom K-1 turniru.

Svoj nastup u turniru osmorice u kategoriji do 86 kilograma morao je otkazati Almedin Hasanagić, koji inače trenira u Njemačkoj, pa je organizator njegovu zamjenu odlučio dovesti iz Slovačke, iako su u nekim kombinacijama za nastup bili i određeni hrvatski borci.

Novi član turnira stiže iz Slovačke, ime mu je Michael Hojer, a u svojoj je karijeri ostvario 18 pobjeda i četiri poraza. "Michael je odlična zamjena ozlijeđenom Almedinu, definitivno će ovoj priredbi dati novu dimenziju. Njegov dolazak učinit će priredbu još zanimljivijom", rekao je organizator Haris Sipović.

Hojer, kojeg zastupa Nijaz Mujić, zaista dolazi s vrlo ozbiljnim planovima u Sarajevo, a to se može vidjeti i iz njegove izjave… "Istina da dolazim kao zamjena, ali ne dolazim samo sudjelovati, već želim pobijediti. Ako netko misli da nisam fizički spreman jer sam uskočio u posljednji trenutak, itekako se vara, jer sam nedavno imao borbu koju sam odradio bez ozljeda, tako da sam sada u vrhunskoj formi. Profesionalni sam prvak Slovačke, osvojio sam i mnoge amaterske turnire, a ovo mi nije prvi put da sudjelujem u ovakvoj vrsti natjecanja, jednom sam već i slavio. Zbog toga mislim da sam u prednosti u usporedbi s ostalima."

Sarajevo Fight 2 možete gledati uživo na Fight Channelu u četvrtka 20. prosinca s početkom u 20 sati!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI