Hoće li se Bekavac naći u društvu s Tyroneom Spongom?

Vijesti iz regije 30.08.2012 09:31h Autor:

Stipe Bekavac

Ovog je tjedna najavljen start nove MMA organizacije World Series of Fighting, a s njima je ugovor još krajem protekle godine potpisao i jedan od najboljih hrvatskih MMA boraca Stipe Bekavac.

Još krajem 2011. godine, ali i tijekom prvih mjeseci ove godine MMA svijet je nagađao o pokretanju jedne nove iznimno zanimljive organizacije, a Fight Site je među prvima u svijetu objavio konkretnije informacije o čemu se radi. Ray Sefo najavio je pokretanje turnira u nekoliko kategorija s ogromnim nagradnim fondom koji bi samo pobjedniku poluteške kategorije donio ukupno čak milijun dolara nagrade.

No, cijela priča se zakomplicirala, Sefo je u međuvremenu odradio i K-1 meč protiv našeg Mirka Filipovića na priredbi Cro Cop Final Fight u Zagrebu, a ubrzo nakon toga saznalo se da je cijeli projekt na ledu, navodno zbog nemogućnost da se zaokruži financijska konstrukcija.

Ovog tjedna napokon je cijela priča ponovno oživljena, objavljeno je da je Atletska komisija Nevade izdala promotorsku licencu Ray Sefu i njegovoj organizaciji te da bi svoju prvu priredbu trebali održati početkom studenog u Las Vegasu.

Pažnju javnosti privukli su informacijom da su u svoje redove doveli Jeromea Le Bannera, ali i Tyronea Sponga, koji se do sada u karijeri još nikad nije borio po MMA pravilima.

Ugovor sa spomenutom organizacijom ima i jedan od najboljih hrvatskih MMA boraca Stipe Bekavac, koji je nakon neizvjesne situacije sa sudbinom cijele organizacije početkom ove godine zamrznut, a trenutno je neizvjesno kako će se sve rasplesti.

"Bekavac bi se vrlo lako mogao naći u društvu s Tyroneom Spongom, za kojeg se predviđa da se također natječe u poluteškoj kategoriji. Hoće li se to zaista dogoditi te hoće li biti reaktiviran ugovor Bekavca s organizacijom Ray Sefa trebalo bi biti poznato u idućih nekoliko tjedana. U kontaktu smo s Las Vegasom i čekamo daljnji razvoj situacije", rekli su nam iz Opatija Fight Cluba o situaciji svog borca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI