Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Hoće li FFC ikad stići u Beograd? | Fight Site

Hoće li FFC ikad stići u Beograd?

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 19.10.2014 18:01h Autor:

Orsat Zovko

Final Fight Championship bez ikakve sumnje tijekom protekle i ove godine prometnula se u jednu od najboljih europskih borilačkih organizacija, dok u ovoj regiji trenutno nema konkurenta koji FFC-u može parirati.

FFC najavljuje ekspanziju u bližoj budućnosti, a za sam početak prosinca najavljen je event u jednoj od najvećih europskih metropola. Već su otkrivene neke od glavnih borbi za FFC 16 u Beču, no mnoge zanima i kad će hrvatska promocija organizirati event u Beogradu.

Upravo to pitanje postavio je novinar MMA magazina, čiji je drugi broj ovog vikenda objavljen, u razgovoru s predsjednikom FFC-a Orsatom Zovkom.

"Iskreno, volio bih jako organizirati priredbu u Beogradu jer je Srbija tradicionalno borilačka zemlja s puno odličnih boraca. Osim toga, Gagi i Rođa tamo već uspješno organiziraju priredbe i mi pratimo što se u Srbiji događa. No, dolazak FFC-a u Srbiju ovisi o određenim standardima koji se moraju zadovoljiti da bi Final Fight mogao organizirati takav projekt. Naše evente prati golema produkcija, koja je jako skupa i komplicirana. Zato se neke stvari moraju zadovoljiti da bi neki grad postao domaćin FFC-u", odgovorio je Zovko.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI