Hearn u smijehu reagirao na odgovor Joyceovog menadžera: “Nikada nije pravo vrijeme za borbu protiv Filipa Hrgovića, on je zvijer i bit će mu teško pronaći protivnike!”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 26.05.2019 15:10h Autor:

Filip Hrgović

Boksački promotor Eddie Hearn doslovno je prasnuo u smijeh kada je čuo da menadžer Joea Joycea ne želi svog boksača upariti s Filipom Hrgovićem na priredbi 13. srpnja u Londonu.

Hrgović se sinoć predstavio američkoj publici fenomenalnim nastupom u Oxon Hillu gdje je Gregoryja Corbina nokautirao za samo jednu minutu. Najbolji hrvatski boksač teške kategorije tako je obranio titulu WBC međunarodnoga prvaka i došao do osme profesionalne pobjede u isto toliko nastupa.

Hearn je impresioniran sposobnostima brončanog olimpijca iz Rija 2016. te je nakon meča izjavio kako će “El Animal” zadati velike probleme boksačima u samom vrhu teške kategorije.

“Hrgović je zvijer. On predstavlja veliki problem za teškaše i oni to znaju. Puno ljudi još uvijek ne zna za Hrgovića, ali znat će. Hrgović je veliki problem i bit će mu teško pronaći protivnike. Posjeduje vrhunske boksačke vještine, sjajan amaterski pedigre, brze ruke i udara snažno. Jako je uzbudljiv i borit će se s bilo kim”, zaključio je Hearn u razgovoru za IFL TV.

Kao sljedeći korak za 26- godišnjeg Hrvata, Hearn je predložio meč protiv Britanca Joycea koji još uvijek traži protivnika za svoj nastup 13. srpnja u Londonu iako se kao potencijalno ime spominje Bryant Jennings. Joyceov menadžer Sam Jones prijedlog je odbio uz tvrdnju da to nije pravo mjesto i vrijeme za njihovu borbu.

Hearn se na Jonesov odgovor prvo nasmijao, a zatim dodao kako je vjerojatno i u pravu budući da Hrgovića smatra opasnim protivnikom za Joycea.

“Pa ne mogu mu pronaći protivnika. Nitko se ne želi boriti s njim. Zašto sada nije pravi trenutak za tu borbu? Jedan ima omjer 8-0, drugi je na 9-0. Zapravo, Jones je u pravu jer da budem iskren, vjerojatno nikada nije pravo vrijeme da se borite s Filipom Hrgovićem”, zaključio je utjecajni boksački promotor.

Joe Joyce je Hrgoviću već poznato ime. Naime, 33- godišnji Britanac pobijedio ga je prije šest godina kada su se kao amateri obračunali u WSB ligi. Joyce je dalje od Hrgovića dogurao i OI u Rio de Janieru gdje se borio i izgubio u finalu superteške kategorije osvojivši srebrnu medalju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI