HBS: Ponašanje Pijetraja je nedopustivo!

Vijesti iz regije 23.10.2012 16:25h Autor:

Hrvatski boksački savez

Predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza ekspresno je reagirao na priopćenje koje je ranije danas medijima uputio Leonard Pijetraj, predsjednik suspendiranog kluba.

Priopćenje koje potpisuje predsjednik HBS-a Robert Pauletić prenosimo u cijelosti:

"Izvršni odbor HBS donio je odluku o privremenoj suspenziji BK Leonardo jednoglasno. Valja primijetiti da boksačima kluba "Leonardo" nije zabranjen nastup: privremeno su suspendirani samo dužnosnici i treneri kluba, do izricanja mjere Stegovne komisije. Boksači dakle mogu nastupati, ali bez isticanja imena kluba.

To je bitna razlika od vremena kad je gospodin Pijetraj bio izbornik i kad su se klubovi koji nisu bili spremni na slijepu poslusnost izbacivali iz HBS-a na temelju izmišljenih optužbi a boksačima branilo da nastupaju. Pijetraj i dalje živi u uvjerenju o svojoj važnosti i posebnosti, te se ponaša kao selektor iako to više nije, pa je na međunarodnom predolimpijskom natjecanju u Trabzonu u Turskoj spriječio selektora Marija Šivoliju da bude u kutu "njegovom" reprezentativcu.

To je naravno apsolutno nedopustivo, skandal koji pokazuje koliko Pijetraj poštuje HBS i reprezentaciju, ali to je ujedno samo jedan detalj. O njegovim izjavama u medijima te kontinuiranom nanošenju štete ugledu HBS-a dala bi se napisati manja knjiga. Prepustimo nadležnim organima HBS-a da donesu konačnu odluku."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI