Harringer se predomislio i ponovno je borac, Ilić ga na Faceeboku “pokopao”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 06.10.2016 10:53h Autor:

Screenshot

Samo nekoliko trenutaka prije nego što je trebao izaći na pozornicu Tips Arene u Linzu, Florian Harringer je osoblju FFC-a rekao da je njegova karijera gotova. Ljudi koji “su došli po njega” i trebali ga odvesti do pozornice su u nevjerici gledali kako Austrijanac odbija izaći u ring i boriti se protiv Srbina Aleksandra Ilića.

Navodno niti nagovaranje čelnika Final Fight Championshipa, kao niti trenera Stefana Traunmullera, nije pomoglo, Harringer jednostavno nije želio ukrstiti rukavice s perspektivnim Srbinom. Teško se uopće sjetiti sličnog primjera u recentnijoj borilačkoj povijesti. Pogotovo jer je Harringer prošao službenu vagu, odradio “rule meeting”, stigao u dvoranu na dan meča, suci su mu pregledali i potpisali bandažirane rukavice… No, očito je za njega ulazak u ring s “Jokerom” bio previše. Najavljivač je publici u Tips Areni saopćio kako se najveća austrijska uzdanica u MMA programu neće pojaviti u ringu, a Traunmuller je bacio ručnik.

Teško je ulaziti u nečiju glavu, znati što se unutra događa i pronaći razloge za određene poteze. Posebno, ako govorimo o borilačkom sportu koji sam po sebi donosi objektivnu opasnost za sigurnost i zdravlje svakog sportaša. Tako da je prilično nezahvalno baviti se razlozima zašto je Harringer odustao od meča s Ilićem ustvrdivši da je to kraj njegove karijere.

No, samo nekoliko dana nakon što je završio FFC 26, Austrijanac je na svom službenom Facebooku najavio novi nastup. 29. listopadu će u Leondingu (predgrađe Linza), ući u ring protiv Slovenca Aleksandra Stankova. Radi se o o 10. priredbi promocije IFC.

“Izgleda da je neko sastavio “kinder jaja” ponovo i odlučio nastaviti karijeru! :)” napisao je njegov nesuđeni protivnik iz FFC-a Aleksandar Ilić.

I u pravu je. Harringer očito nije borac, Harringer je pozer…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI