Hamilton: Još sam tužniji kada sam saznao zašto je meč protiv Cro Copa otkazan!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 13.11.2015 15:40h Autor:

Screenshot

Osim UFC-a, fanova i naravno Cro Copa, veliki gubitnik čitave priče koja puni naslovnice medija proteklih dana, a vezana je uz Filipovićevu suspenziju zbog dopinga jest i Anthony Hamilton.

Ovaj relativno slabo poznati, no vrlo kvalitetni borac je ispred sebe imao priliku karijere. Šansu u kojoj nije mogao izgubiti ili kako je rekao u razgovoru za Fight Site – on je već pobjednik jer živi svoj san i bori se protiv velikana kao što je Filipović.

No, umjesto uloge koju donedavno nije mogao niti sanjati, Hamilton je dva tjedna prije ulaska u oktogon ostao bez borbe. Nadao se da će mu UFC dovesti nekog drugog umjesto Filipovića, ali prema posljednjoj praksi elitna promocija to više ne radi. Posebno ako se radi o teškoj kategoriji gdje su deficitarni pa više ne žele sparivati borce u mečeve koji nemaju previše smisla.

Posljednji rasplet događaja prema kojem je Filipović UFC-u javio korištenje ljudskog hormona rasta kako bi zaliječio ozljedu ramena zbog čega je suspendiran, a dvoboj otkazan, za Fight Site je komentirao Hamilton. Već smo pisali koliko je razočaran otkazom, a novim epilogom mu je, kako sam priznaje, još teže.

"Već sam bio beskrajno razočaran kada je Cro Cop javno obznanio da otkazuje meč i da je ozlijeđen. No, sada kada sam čuo da je pravi razlog otkazivanja zapravo to što je koristio nedopuštena sredstva, to čitavu priču za mene čini još tužnijom i još gorom", rekao je Hamilton koji je i sam informacije saznao preko društvenih medija.

Kako nam je rekao, od strane UFC-a za sada nije dobio nikakvu službenu informaciju osim da je meč otkazan.

"Tek sam sinoć ovo saznao i to preko nekih socijalnih mreža", otkriva Amerikanac.

Meč u Koreji mu je propao. To je sada sigurno…

"Razočaran sam, no nadam se da će mi UFC to što prije nadoknaditi i da ću se ući i oktogon što je prije moguće. Stvarno mi nije bitno protiv koga, neka mi daju bilo koga", zaključuje američki UFC borac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI