Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Hambijeva formula za uspjeh boraca: Jedi, spavaj, treniraj! (VIDEO) | Fight Site

Hambijeva formula za uspjeh boraca: Jedi, spavaj, treniraj! (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 05.07.2014 16:22h Autor:

Goran Babić

Kamere Fight Channela posjetile su tijekom ovog tjedna Core Gym u Zagrebu gdje treniraju MMA borci pod paskom trenera Gorana Babića poznatijeg pod nadimkom Hambi.

Jedan od najboljih hrvatskih MMA trenera otvoreno je progovorio o načinu na koji trenira svoje borce, među koje spadaju neki od najvećih talenata u Hrvatskoj, ali možda i cijeloj našoj regiji, što potvrđuju svojih odličnim rezultatima u posljednje vrijeme. Ne treba, naravno, zaboraviti ni da Hambi također surađuje s UFC-ovim borcem Igorom Pokrajcem.

"Kod mojih boraca najbitnije da budu spremni na odricanja. Ne smiju hodati po gradu i trošiti bespotrebno energiju. Moraju biti spremni jesti, spavati i trenirati. Najbitnije mi je da donesu svoju volju u dvoranu", otkrio je svoju formulu Hambi.

"Ja ovo ne smatram samo poslom, više sam im poput drugog oca i uvijek sam im na raspolaganju kad god imaju neki problem, a zanimljivih situacija s njima nikad ne nedostaje", dodao je Babić.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI