Hambi: Ispričavam se Blažičeviću i njegovim trenerima

Vijesti iz regije 16.06.2013 12:35h Autor:

Šarić i Babić

Pomalo neugodna situacija dogodila se nakon borbe između Matije Blažičevića i Philipa Šarića koji nakon poraza sukladno uputi svog trenera Gorana Babića nije pozdravio sportski protivnika i njegovog trenera nakon borbe.

Matija Blažičević otkrio je da je to poprilično zamjerio, ali s druge strane stigla je i isprika zbog takvog poteza odmah iduće jutro nakon borbe.

Šarićev trener Goran "Hambi" Babić objavio je na Facebooku pojašnjenje zbog čega je tako reagirao u afektu nakon završene borbe.

"Vrlo jednostavno se previše negativne energije stvorilo tamo gdje je najmanje trebalo. Ja se ispričavam za svoje nesportsko ponašanje Matiji i njegovom kutu. Uopće se ne želim više dovoditi u ovakve situacije, ali priznajem da je krivica isključivo moja. Ja sam kao kreten živčano urlao da mali nikoga ne pozdravi jer sam bio nervozan zbog cijele situacije i atmosfere koja se stvorila. Bilo mi je žao Filipa pogotovo zbog situacije u kojoj se nalazio zadnjih par dana."

"Živcira me što ga osuđuju ljudi koji ga ni ne poznaju. Taj dečko posjeduje poseban dar za borbu, a ja svakome dajem šansu i svakog svojeg klinca želim učiniti boljim čovjekom, a ne samo borcem, pa tako i njega. Želim naglasiti da ovo nije bila njegova odluka, niti mog kolege u kutu Alena Talića (štoviše on se s pravom zbog toga poslije bunio), ali ja sam bio previše iznerviran atmosferom oko tog meča i još jednom se ispričavam Matiji Blažičeviću te Luki Jelčiću i Vladimiru Fabečiću koji su mu bili u kutu", napisao je Hambi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI