Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Halmi očekuje tvrd meč s mladim sarajevskim borcem | Fight Site

Halmi očekuje tvrd meč s mladim sarajevskim borcem

Vijesti iz regije 18.03.2016 16:35h Autor:

Viktor Halmi

Viktor Halmi će večeras u Beču po prvi put braniti pojas kojeg je osvojio u dvoboju s Matejom Truhanom. Njegov protivnik će ovom prigodom biti talentirani sarajevski borac Ahmed Vila. Iako će imati veliku prednost u iskustvu, mađarski borac smatra kako je riječ o protivniku koji će mu priuštiti zahtjevan meč.

Dagestanac Ramazan Sulebanov je zapeo u Moskvi zbog problema s vizom i prilika karijere se ukazala 19-godišnjem Ahmedu Vili. Halmi je svjestan da večeras može više izgubiti nego dobiti te se, unatoč ulozi velikog favorita, ne namjerava nimalo opustiti.

“Očekujem tvrd meč. U posljednji mi je trenutak promijenjen protivnik, međutim, novog ne smijem olako shvatiti. Poštujem protivnika, ali ću stalno nastojati završiti meč prije isteka posljednje runde. Svejedno mi je hoće li se borba odvijati na nogama ili u parteru, ja ću ju završiti uzdignute ruke”, izjavio je Halmi za WMMAA Hungary.

Halmi ili Vila? Odgovor na ovo pitanje saznajte večeras u izravnom prijenosu od 20:00 sati na Fight Channelu i Fightchanneltv.com-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI