Haker tražio otkupninu od Cro Copa: “Ako ga nađe policija, saznat ću tko je, a onda – jadna mu majka” (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 28.04.2017 09:52h Autor:

Cro Cop

Mirko Filipović ponovno je preuzeo kontrolu nad svojim Facebook profilom nakon što je bez istog proveo između tri i četiri tjedna.

Haker koji se odvažio zamjeriti legendi borilačkog sporta je, kako sam Cro Cop otkriva, tražio otkupninu i to na engleskom jeziku iako Mirko vjeruje da se radi on nekome iz Hrvatske.

Cijeli slučaj je prijavljen policiji, a glavnom odgovornom je Filipović preko posljednje video objave poslao jasnu poruku upozorenja.

“Obrisano mi je oko četiri i pol tisuće prijatelja. Ja nisam nikog obrisao. Vidim da mi u Messengeru stižu poruke, ‘Mirko zašto si me obrisao’, no nisam ja nikog obrisao. To je napravila osoba koja je to hakirala, neki magarac kojem je očito bilo dosadno. Tražio me otkupninu na engleskom jeziku. Bio je logiran na moj profil pod nekim arapskim imenom, neki Salah, ne znam sad napamet. Naravno, to je netko iz Hrvatske radio pa sad tu neke fore baca. Javio se s nekog internetskog broja iz Amerike. Policija ga traži. Ako ga nađu – dobro, ako ne, onda opet dobro. Da budem iskren, bolje da ga ne nađu. Ako ga nađe policija, ja ću saznati tko je, a onda – jadna mu majka. To moraš stvarno biti teški debil”, poručio je Filipović koji će od sada ponovno biti u mogućnosti koristiti Facebook za komunikaciju sa svojim brojnim fanovima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI