Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Hadžović se javio nakon poraza u Brazilu: Sada sam samo još gladniji novih znanja i uspjeha | Fight Site

Hadžović se javio nakon poraza u Brazilu: Sada sam samo još gladniji novih znanja i uspjeha

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 07.02.2018 19:26h Autor:

Damir Hadzović

Neće po dobrom Damir Hadžović pamtiti nastup na UFC Fight Nightu 125 u brazilskom Belemu. Doživio je uvjerljiv poraz, no na kraju je skupio snage obratiti se i reći kako će pokušati iz njega izvuči samo pouke za buduće izazove.

Damir Hadžović proteklog je vikenda doživio težak poraz na Fight Nightu u Brazilu. Borio se 15 minuta protiv Alana Patricka te nije našao nikakav odgovor na stil borbe Brazilca, koji ga je čak devet puta tijekom borbe srušio te je, prema statistici, čak 12 i pol minuta proveo držeći borbu pod potpunom kontrolom.

Znalo se da je Patrick takav tip borca, no Hadžović ipak nije uspio odgovoriti na to i odvesti borbu tamo gdje bi on mogao pokazati što zna i može. Nije lako podnijeti takav poraz te mu je vjerojatno zbog toga trebalo nekoliko dana da se obrati fanovima i prijateljima nakon borbe, no ipak je skupio snage to napraviti.

“Hvala svima na ljubavi i podršci. Svaki put kad izgubim borbu postajem još motiviraniji i nabrijaniji oko toga da napredujem i da naučim nove stvari. Već sada sam gladan iduće borbe. Nekada sam se osjećao kao da sam razočarao ljude oko sebe i one koji vjeruju u mene, no zapravo sada znam da se borim za sebe. Borim se jer to volim. I znam kako će biti još mojih koljena, prolivenog znoja i prikazivanja časti. Nadam se da ste uživali u borbi, ja uvijek idem na to da ponudim akciju”, napisao je Hadžović na svim društvenim mrežama na kojima ima svoj profil.

Hadžoviću je ovo bila treća UFC borba i drugi poraz, no sigurno bi trebao dobiti još jednu priliku. Nadamo se kako će tada s druge strane imati borca koji će prihvatiti pravi ‘fajt’, kakav je Damir uvijek spreman ponuditi. Ovog puta imao je protiv sebe taktičara koji je uspio u svome naumu. Damir je obećao da će naučiti lekciju iz ove borbe i vratiti se još bolji. Nadamo se već za nekoliko mjeseci.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI