Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Habazin: Za pravu formu će mi trebati osam mjeseci rada! | Fight Site

Habazin: Za pravu formu će mi trebati osam mjeseci rada!

Vijesti iz regije 02.05.2017 11:09h Autor:

Ivana Habazin

“Prvo se moram dobro oporaviti, krenula sam trenirati, ali za pravu formu trebat će mi oko osam mjeseci. Krajem šestog mjeseca planiram prvi meč od šest ili osam rundi, zatim prije jeseni još jedan, a onda bi na red mogla doći neka titula. Međutim, o tom potom, najbitnije je zdravlje”, poručila je najbolja hrvatska profesionalna boksačica Ivana Habazin koja je započela s treninzima nakon operacije štitnjače.

U razgovoru za LUX je objasnila zašto se uopće odlučila za operativni zahvat…

“Poraz protiv Mikaele je izrazito i isključivo vezan za problem štitnjače. Trenirala sam puno i nikako se nisam mogla izdići iz rupe. To me na neki način frustriralo, ali i stvorilo pomutnju, pitala sam se kako odjednom ne mogu neke stvari. Kad sam saznala za taj problem neke stvari su mi se posložile i znala sam da moja izvedba protiv Mikaele nije realna iako sam tad rekla da neću više boksati. I zaista pet mjeseci nisam nikako trenirala, a onda sam se probudila usred noći i odlučila da moram pokušati još jednom. I to ne radi sebe već radi trenera i svih onih kojih nije puno, a koji su mi omogućili da postanem to što jesam.”

Čitav intervju pročitajte na LINK-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI