Habazin uoči obrane IBO naslova trenirala u Londonu: “Želim revanš s Braekhus u Engleskoj”

Vijesti iz regije 01.05.2018 14:10h Autor:

Ivana Habazin

Naša najbolja boksačica Ivana Habazin posjetila je London gdje je odradila korisne treninge uoči obrane svoje svjetske IBO titule.

Habazin (18-3, 7 KO) se u posljednjem nastupu popela u srednju kategoriju i sredinom ožujka osvojila pojas savladavši Gruzijku Elenu Sikmashvili prekidom u petoj rundi . Naslov bi trebala braniti u rujnu ili listopadu protiv Noni Tenge, južnoafričke nokauterke koja je ujedno i nositeljica WBF naslova.

U sklopu priprema za nadolazeći meč Ivana je udružila snage s  britanskom  supervelterašicom Hannahom Rankin (4-1, 1 KO).

“Sjajno je biti u društvu nekoga tko ima mentalitet prvaka”, rekla je Habazin u intervjuu za Southpaw Jab. “Hannah je predivna osoba, vrhunska sportašica, buduća svjetska prvakinja i osoba koja može biti prvi uzor drugima. Uživala sam trenirajući s njom.”

Osim zajedničkog treninga boksačice su se družile i uživale u mečevima na British Warriors priredbi u poznatom York Hallu. London je sve u svemu ostavio impresivan dojam na Hrvaticu.

“Ovdje je veličanstveno. Stvarno sam se zaljubila u London! Mogu se vidjeti da živim ovdje i definitivno bih voljela ponovno doći.”

Habazin bi u Engleskoj voljela i odraditi borbu, a niti jedan meč je ne zanima više od revanša s neporaženom WBO, WBA, WBC, IBF velter prvakinjom Ceciliom Braekhus (32-0, 9 KO).

“Nadam se da ću jednom boriti u Engleskoj. Ne bi bilo loše da to bude revanš s Ceciliom Braekhus.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI