Habazin postala svjetska prvakinja u Belgiji

Vijesti iz regije 23.03.2014 10:56h Autor:

Halaši VS Habazin

Najbolja hrvatska profesionalna boksačica Ivana Habazin ovog je vikenda u Belgiji ostvarila uspjeh svoje karijere zahvaljujući pobjedi koja joj je donijela titulu IBF prvakinje svijeta.

Ivana je meč odradila protiv domaće 29-godišnje boksačice Sabrine Giuliani, a poslije deset rundi suci nisu imali lagan posao, no pobjedu su u konačnici podijeljenom odlukom dodijelili nadarenoj Hrvatici.

Koliko joj ovaj rezultat znači najbolje će objasniti njezine riječi s Facebook profila…

"Eto, jedno razdoblje u mom životu dobilo je cijenu. Ogroman trud ulaganje i odricanje napokon su se isplatili. Moj dojam – to nije moj maksimum i mogu i hoću bolje… Da sam sretna, ma presretna. Hvala dragom Bogu koji je bio moja snaga. Posebno hvala mom treneru Vladi Božiću bez kojeg ničeg od ovoga ne bi bilo, koji je vjerovao u mene, koji mi je usadio samopouzdanje, koji prolazio moje hirove, padanja, uspone zajedno sa mnom, koji me naučio ne samo boksu već i životu, koji je ne samo trener već kao otac!"

"Hvala Danieli Ratković i Domagoju bez kojih ovog ne bi bilo. Hvala Luki Škrinjariću na mentalnoj pripremi, hvala Barbari Horvat na svim savjetima i pomoći, hvala mojoj obitelji, prijateljima i svima ostalima koji su mi bili podrška. Hvala vam. Ono što jedva čekam jest doći doma i najest se hehe", napisala je Ivana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI