Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
"Grozno" iskustvo u Groznom: I Dorian Ilić poražen brzim prekidom! | Fight Site

"Grozno" iskustvo u Groznom: I Dorian Ilić poražen brzim prekidom!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 15.03.2015 11:13h Autor:

Photo by Ivana Kaurloto (Fight Site)

Ovog vikenda je na Akhmat MMA priredbi u čečenskom Groznom nastupio i hvatski teškaš Dorian Ilić.

Njegov put u Grozni je završio "grozno" te je ekspresno zaustavljen od strane domaćeg borca Maxima Grishina – prekidom već u prvoj rundi. Nakon početnog "ispitivanja snaga", dvoboj je vrlo brzo završio na parteru gdje se Ilić nije najbolje snašao. Rus je uspostavio kontrolu s boka te je pokušavao završiti riječkog borca. Iako se Hrvat pokušavao iskobeljati ponovno na noge, to mu nije pošlo za rukom te je na koncu morao tapkati na "arm triangle gušenje".

To je Hrvatu bio treći poraz u deset mečeva, ali i prekid niza od pet uzastopnih slavlja. Odličnom Rusu Grishinu je ovo bilo 19. slavlje u profesionalnoj karijeri. Sada je neporažen gotovo tri godine i ima sedam pobjeda u nizu.

Ilić se preko svog službenog FB profila obratio navijačima:

"Evo mene, što da vam kažem. Izgubio sam na najgluplji način. Htio sam odmah razmjenu, a mogao sam očekivati da će ići na rušenje. Svaki poraz je jedna nova škola. Idemo dalje. Ovo je takav sport da ponekad imaš uspjehe, a ponekad padove. Sve treba gledati kao novo iskustvo", rekao je iskreno Ilić.

Na istoj priredbi poražen je i Luka Jelčić.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI