Grčki portal snimio reportažu o spektakularnoj priredbi “male” hrvatske promocije (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 23.02.2016 13:12h Autor:

FFC 22 Athens

Prva ovogodišnja priredba hrvatske Final Fight Championship promocije u potpunosti je oduševila svoje grčke domaćine.

Promocija Orsata Zovka otvorila je sezonu sa stilom. Atena je ugostila FFC 22 i nije se razočarala. I dok smo mi u Hrvatskoj fascinirani dolaskom velikog UFC-a, “mali” FFC se u svom najnovijem pothvatu predstavio kao veliki igrač, što su Grci odmah prepoznali. Spektakl koji se prošlog petka odigrao u atenskom Fairo Olympic Hallu nedvojbeno je, kao što su i sami organizatori potvrdili, najkvalitetniji event koji je promocija organizirala do sada.

>FFC u Ateni:Kruna dosadašnjeg rada hrvatske promocije

Nije stoga ni čudo da grčki mediji ovih dana dosta pišu o “najboljem borilačkom eventu” ikada viđenom na njihovim prostorima. Osvajanju grčke publike zasigurno su pomogli i izvanredni nastupi njihovih domaćih boraca, među kojim se našao i Meletis Kakoubavas koji se okitio i naslovom prvaka. No ta ratobornost grčkih sportaša istovremeno pomaže i FFC-u da se u budućnosti još više profilira kao borilačka promocija svjetske klase.

>Grčka oduševljena FFC-om

Prvi europski ispit prošao je na najbolji mogući način. No još nam ostaje saznati kako će FFC proći na jednom novom, bogatom, ali i nemilosrdnom tržištu, odnosno SAD-u. Do tada pogledajte kako su Grci doživjeli atenski spektakl u ovom prilogu s fightlife.gr.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI