Grand Prix Zagreb Open: Besplatan ulaz na spektakl s najboljim svjetskim hrvačima!

Vijesti iz regije 02.03.2017 14:58h Autor:

Grand Prix Zagreb Open 2017 (Facebook)

Još nas točno devet dana dijeli do četvrtog izdanja “Grand Prix Zagreb Opena”, hrvačkog spektala koji će se održati 11. ožujka u “Školsko-športskoj dvorani Trnsko”.

Organizatori velikog sportskog događaja su već najavili dolazak najboljih svjetskih hrvača i osvajača olimpijskih, svjetskih te europskih medalja. Među uglednom ekipom naći će se i naš olimpijac Božo Starčević. Proslavljeni hrvatski reprezentativac je inače dvostruki pobjednik ovog turnira te smo s njim porazgovarali kako bi nam otkrio nekoliko informacija, kao hrvatske predstavnike koji će krenuti u borbu za odličja.

“Ja sigurno nastupam, pretpostavljam i da će se tamo naći barem jedan od braće Žugaj (Neven i Nenad). Dominik Etlinger će sigurno biti tamo. Nastupit će i mladi Antonio Kamenjašević koji ima tek 20 godina, ali i srebrnu medalju s Europskog U23 prvenstva, kao i Ivan Huklek koji je treći junior Europe. Ukratko, Hrvatska bi otprilike mogla imati 20-ak predstavnika na ovom natjecanju.”

Prema Božinim procjenama na turniru bi trebali gledati između 100 i 150 natjecatelja, a to je za hrvanje jako velika brojka.

“Doći će Južna Koreja, Japan, ali i dosta europskih predstavnika, između ostalog i Bjelorusa i Rusa. Južna Koreja ima Kima Hyeon-Wooa, čovjeka koji me je svladao na posljednjim Olimpijskim igrama u borbi za treće mjesto, a na Igrama prije tih je bio pobjednik. Doći će i poljska reprezentacija, a s njima bi se mogla pojaviti i njihova zvijezda Damian Janikowski, no on je dosta upitan jer se spominje njegov prelazak u MMA”, najavio je Starčević i ostale sudionike.

Početak programa na rasporedu je u 9 sati ujutro, ulaz je besplatan, a s obzirom na prošlogodišnju posjećenost, nemamo razloga sumnjati u do vrha ispunjenu dvoranu. Između ostalog, zbog velikog je interesa ovaj turnir i premješten iz “SŠD Peščenica” u dvoranu u Trnskom.

Za više informacija posjetite sljedeći LINK.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI