Gotovo 1000 čitatelja Fight Sitea dobro prognoziralo slavlje Cro Copa!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 30.12.2016 09:57h Autor:

Screenshot

Čak 56 posto čitatelja Fight Sitea je točno prognozirala ishod dvoboja četvrtfinala RIZIN-ovog Grand Prixa u kojem su se sastali Mirko Filipović i Muhammed Lawal. U anketi koju smo postavili prije tek nekoliko dana, a u kojoj smo vas pitali da prognozirate već spomenuti dvoboj, naviše glasova je dobio odgovor “Cro Cop pobjeđuje prekidom”. Gotovo 1000 glasova je otišlo upravo na ishod koji se na koncu i ostvario nakon što je Filipović u drugoj rundi serijom nebranjenih udaraca okončao meč i prošao u polufinale.

Drugi najpopularniji odgovor je bio onaj da će “King Mo pobijediti prekidom”. Za tu je opciju glasalo 20 posto. 15% je dobio odgovor “Cro Cop pobjeđuje sudačkom odlukom”, a 7% čitatelja Fight Sitea je smatralo da će Amerikanac slaviti na bodove. Najmanje glasova, tek 2% je otišlo na odgovor “Ne znam, niti me zanima”.

Ovi rezultati su znakoviti jer su kladionice, kao što je poznato, veliku prednost dali Lawalu. No, očito je kako je publika prepoznala Filipovićev kvalitete čak i u 42. godini te su točno prognozirali nokaut koji se na koncu i dogodio!

U polufinalu RIZIN-ovog Grand Prixa, koji se održava sutra (31. prosinca) Mirko će se susresti s gorostasnim Estoncom Barutom koji mu stoji na putu do same završnice (i finale se održava iste noći).

Zahvaljujemo svima na glasovima i ovim putem najavljujemo novu anketu. Rezultate ove možete dodatno prokomentirati ispod teksta.

FS anketa: Kako će završiti dvoboj Cro Copa i King Moa?
  • Cro Cop pobjeđuje prekidom. x 955 puta57%
  • King Mo pobjeđuje prekidom. x 331 puta20%
  • Cro Cop pobjeđuje sudačkom odlukom. x 243 puta15%
  • King Mo pobjeđuje sudačkom odlukom. x 115 puta7%
  • Ne znam, niti me zanima. x 30 puta2%

Ukupno glasano: 1.674 puta

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI