Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Goran Reljić upisao četvrti uzastopni poraz | Fight Site

Goran Reljić upisao četvrti uzastopni poraz

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 30.10.2016 17:59h Autor:

Goran Reljić

Goran Reljić nastupio je u njemačkoj protiv talijanskog borca Mattie Schiavolina te je doživio četvrti poraz u nizu. Talijanski borac bio je bolji sudačkom odlukom.

Zadarski borac nije uspio svog protivnika dovoljno dugo držati u parteru, a na nogama je bio nadvladan od Talijana, čiji profesionalni skor sada iznosi 14-2. U svojoj prethodnoj borbi, Schiavolin je nastupio u promociju Venator, gdje je savladao Jasona “Mayhema” Millera.

Reljić se ovom borbom vratio u srednju kategoriju, gdje je svoj posljednji meč odradio još 2010. godine, kao član UFC-a. Ipak mu to nije pomoglo te je upisao četvrti poraz u nizu. Prvo je sredinom prošle godine poražen od Tomasza Narkuna koji mu je oduzeo KSW pojas, nakon toga je neuspjeh doživio i u prvom kolu prošlogodišnjeg Rizinovog Grand Prixa, gdje je bolji od njega bio Vadim Nemkov, a ove ga je godine savladao Kazbek Saidaliev.

Velika je šteta da je Goran upao u takav niz, budući da mu je trijumf nad Narkunom vjerojatno trebao donijeti povratak u UFC. No, čini se da mu je taj poraz, pri kojem je prvi put u karijeri poražen prekidom, jako loše djelovao na psihu i Goran je od tada neprepoznatljiv, iako dobivamo informacije da na treningu radi jednako dobro. No, kad sudac da znak za početak borbe, nešto se jednostavno dogodi, a Goran što prije mora pronaći što je to, ukoliko misli još nešto postići u svojoj karijeri.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI