Goran Reljić saznao protivnika u idućoj obrani bareknuckle titule

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 20.04.2018 17:00h Autor:

MacIntosh vs. Reljić

Poznat je protivnik Gorana Reljića za BKB event koji se održava 9. lipnja. Hrvatski borac i prvak poluteške kategorije, titule će braniti protiv bivšeg profesionalnog boksača, Dannya MacIntosha.

MacIntosh je 38-godišnji britanski boksač i nekada veliki talent, koji je 2008. godine osvojio titulu prvaka Engleske u poluteškoj kategoriji. Dva puta ju je obranio, da bi godinu kasnije doživio svoj prvi poraz u karijeri, kada je za Commonwealth i britansku titulu bolji od njega bio Nathan Cleverley. Englesku titulu obranio je još, a početkom 2011. godini došao je i do europske titule. No, tu je njegov boksački uspjeh stao.

U idućih šest mečeva uspio je slaviti samo jednom, a među porazima je i susret s Tonyem Bellewom. 2014. godine prekinuo je svoju boksačku karijeru uz skor 14-6, da bi se sada, četiri godine kasnije, vratio putem boksa bez rukavica. Prihvatio je ponudu promocije da napadne titulu poluteške kategorije, čiji je vlasnik Goran Reljić. Zadarski MMA borac, bivši član UFC-a te bivši KSW prvak, svoju je titulu već jednom obranio te će mu ovo biti treći BKB nastup.

Zanimljivo, ekipa iz BKB-a imala je namjeru međusobno upariti dva Hrvata koji drže titule, budući da je tu i Marko Martinjak, prvak lakoteške kategorije, no njih dvojica su suglasno odbili takvu opciju. Event na kojem se ovaj meč nalazi je na rasporedu 9. lipnja, a održava se u londonskoj O2 Areni.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI