Goran Reljić danas nastupa na velikom grappling eventu

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 04.05.2019 12:55h Autor:

Mousasi i Reljić (Facebook)

Goran Reljić danas će nastupiti na grappling priredbi Fight 2 Win 111 u Chicagu. Protivnik mu je američki crni pojas i renomirani BJJ trener, John Gutta.

Fight 2 Win najaktivnija je svjetska grappling promocija. Radi se o istoj promociji na čijem je eventu prošlog vikenda nastupio Stipe Miočić. Ovog puta F2W iz Clevelanda seli u Chicago, a tamo će se na programu naći jedno od najpoznatijih hrvatskih borilačkih imena.

Goran Reljić vraća se na “grappling mat” vrlo zanimljivom borbom protiv Johna Gutta. Radi se o borcu koji je u BJJ-u od 2006. godine te se od tada promovirao u najpoznatijeg BJJ trenera u Iowi. Velikih profesionalnih grappling rezultata nema, no često nastupa na ovakvim priredbama i u parteru je bio s mnogim velikim imenima.

Reljić u posljednje vrijeme nastupa u raznim borilačkim sportovima, gdje se najviše ističe titula BKB prvaka svijeta. Riječ je o najvećoj britanskoj “bare knuckle” promociji. U MMA borbi već ga dugo nismo vidjeli, a Goran nam je o tom neadvno progovorio, objasnivši kako ima velikih problema s pronalaženjem protivnika.

Ova priredba donosi ukupno 30-ak mečeva, a Reljićev je peti prije glavne borbe. U njoj se sastaju Erberth Santos i Gutemberg Pereira, a radi se o meču za F2W prvaka teške kategorije crnih pojaseva

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI