Goran Reljić se 23. svibnja bori za KSW naslov u Gdansku

Vijesti iz regije 24.02.2015 14:41h Autor:

Goran Reljić

Zadarski MMA borac Goran Reljić, 23. svibnja će po drugi put imati priliku postati KSW prvak u poluteškoj kategoriji. Iako mu protivnik još nije poznat, The Ghost je za event u Gdansku službeno potvrđen.

Odmah nakon pobjede nad Tomaszem Narkunom, koju je ostvario na KSW 29 eventu u prosincu, bilo je jasno kako je iduće borba Gorana Reljića ona za naslov prvaka u poluteškoj kategorije te elitne europske organizacije, sa sjedištem u Poljskoj.

Iako Goranu protivnik još nije poznat, a kolaju informacije kako postoje pregovori s nekim velikim svjetskim MMA imenima, Goran je i službeno potvrđen kao borac koji nastupa 23. svibnja u Gdansku, na eventu koji predvode Michal Materla i Tomasz Drwal, u borbi za naslov prvaka srednje kategorije.

Ovo će Goranu biti drugi pokušaj osvajanja KSW naslova. Prvi put je bio neuspješan, a to je bilo kad se sastao protiv Jana Blachowitza, u ožujku 2013. godine. Poljak, sadašnja UFC zvijezda, je tad slavio sudačkom odluku, a Goranu je to jedini poraz izvan najjače svjetske organizacije, UFC-a.

Nakon toga, Goran je naslagao tri pobjede, protiv Osokina, Celinskog i Narkuna te na taj način ispunio svoju želju, da dobije još jednu priliku boriti se za KSW pojas. Nije tajna kako su Goranu vrata povratka u UFC već sada odškrinuta, a ukoliko osvoji ovaj naslov, doslovno će biti širom otvorena.

Goran protivnik trebao bi se znati uskoro, a čim bude potvrđeno, o tome će obavijestiti i Fight Site.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI