Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Golčić morala na operaciju, pauzira do kraja godine | Fight Site

Golčić morala na operaciju, pauzira do kraja godine

Vijesti iz regije 15.10.2012 16:44h Autor:

Veronika Golčić

Veronika Golčić morala se podvrgnuti operativnom zahvatu te će potpuni oporavak trajati otprilike dva mjeseca.

Borkinja Opatija Fight Cluba prije otprilike mjesec i pol napustila je Hrvatsku i vratila se u rodnu Švedsku kako bi tamo pokušala izliječiti svoje probleme s leđima, no operativni zahvat ipak je bio neizbježan.

Iako se najprije pokušala riješiti svojih problema sa spinalnim diskom nekim alternativnim metodama i terapijama, nakon što se vidjelo da rezultati i nisu baš najbolji, morala je prihvatiti opciju operacije. Početkom mjeseca je operirana, gotovo tjedana dana mogla se kretati tek uz pomoć štaka, no sada je situacija ipak nešto bolja.

"Maknuli su mi dio diska, a morali su mi i malo povući živac jer mi je bio jako ukliješten. Do kraja ovog mjeseca moram potpuno mirovati i što manje se kretati, a nakon toga započinjem s terapijama koje bi trebale trajati pet tjedana. Sada ipak mogu već hodati bez štaka, a doktor mi je rekao da ću početkom 2013. godine biti kao nova", otkrila nam je Veronika.

Očito da stoga neće moći sudjelovati na priredbi AFC organizacije u Ljubljani koja je najavila priredbu krajem studenog, gdje se trebala i ona boriti, a upitno je i hoće li se stići pripremiti za meč na Opatija Fight Nightu 5 koji će se u Kristalnoj dvorani u Opatiji održati krajem veljače.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI