Gluhak: U MMA ne mora ni dolaziti onaj tko gleda samo na novac

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 11.09.2014 09:07h Autor:

Ivan Gluhak

Zagrebački borac Ivan Gluhak uskoro bi se trebao vratiti u ring, očekuje se njegov novi nastup na FFC-ovom eventu tijekom ove jeseni.

Još je otprije poznato da se Gluhak nada revanšu protiv odličnog Mađara Laszla Senyeia koji ga je pobijedio prije nešto više od godinu dana u Osijeku. Tada je Gluhak uvjerljivo vodio na sudačkom listama, ali mađarski je borac uspio iznenaditi u posljednjoj rundi i slaviti polugom na ruci.

"Trenutno nema nikakvih novosti na tom polju, ali ako pobijedim u sljedećem nastupu mislim da bi moglo biti nešto od tog revanša. On je definitivno zaslužio meč za titulu prvaka, a nadam se da ću jednog dana i ja biti u takvom statusu, pa se možda nađemo u ringu kad upravo pojas bude ulog", rekao je Ivan u razgovoru za slovenski portal Fight Madness.

Obratio se Gluhak i svima onima koji započinju s treniranjem MMA kako bi u tom sportu zaradili… "Svi oni koji se žele baviti ovim sportom neka ne gledaju materijalnu stranu, jer novca tu baš i nema. Ako vole ovaj sport i žele se njime baviti neka se upute u najbližu dvoranu, a kroz određeno vrijeme, dobre rezultate i malo sreće možda im se ukaže prilika za nešto više."

"Jedno vrijeme sam planirao otvoriti svoj klub nakon završetka borilačke karijere, ali zbog malo slobodnog vremena i slabih živaca to ipak neću napraviti. No, bit ću u ovom sportu prisutan redovnim treninzima i pomaganjem mladim dečkima s kojima ću dijeliti dvoranu", rekao je Gluhak o svojim planovima nakon karijere.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI