Gluhak se ispričao protivniku jer gušenje nije pustio na vrijeme

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 20.10.2014 15:34h Autor:

Photo by Ivana Kaurloto (Fight Site)

Ivan Gluhak je sinoć u Ljubuškom stigao do 11. profesionalne pobjede u karijeri svladavši na ARTI FC 3 priredbi Rusmira Jugovića iz Novog Travnika. "Braveheart" je slavio gušenjem u "trokut rukom" već u prvoj minuti prve runde s čime je niz nepobjedivosti povećao na tri posljednja dvoboja.

O samom meču, Gluak je komentar dao na svom službenom FB profilu te se usput ispričao protivniku na sporoj reakciji nakon što je ovaj tapkao, a sudac prekinuo meč.

"Pobijedio u prvoj minuti borbe na arm triangl. Ovim putem se ipričavam protivniku jer od adrenalina nisam osjetio kada me sudac dotaknuto da stanem pa je zaspao na neko vrijeme", napisao je Gluhak i dodao:

"Zahvaljujem se protivniku što je pristao na borbu i dao mi priliku da se borimo. Također se zahvaljujem klub slobodne borbe 'Arti-Ljubuški' na dobroj organizaciji i na svemu što se trude da ovaj sport napreduje i mladi borci iz ovih krajeva imaju prilike gdje nastupati."

"Hvala i Leon gymu i Black Dragon akademiji te svim prijateljima koji sa mnom treniraju i pomažu mi u pripremama. Hvala mojim prijteljima što su išli sa mnom i pomogli mi – Bruno Škudar, Matej Batinić. Vidimo se na sljedećoj borbi na FFC-u 15 21.11. u Poreču!", zaključio je Gluhak kojeg ćemo baš kao što je najavio za točno mjesec dana gledati u Poreču.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI