Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Gluhak: Ovo je velika stvar za moju karijeru! | Fight Site

Gluhak: Ovo je velika stvar za moju karijeru!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 18.04.2013 06:50h Autor:

Ivan Gluhak

Ivan Gluhak uskočio je na Final Fight 3 u Splitu kao zamjena u MMA borbu protiv Dejana Miloševića iz Pule, ali nema ni najmanje sumnje da će biti potpuno spreman pružiti svoj maksimum kako bi impresionirao publiku u Velikoj dvorani Gripe.

Final Fight vraća se na scenu s velikim planovima, koliko za tvoju karijeru znači nastup u jednoj takvoj organizaciji koja za plan ima postati jedna od najboljih na svijetu kroz određeno razdoblje?

"Nastup na Final Fight eventu je velika stvar za mene i zbog toga sam iznimno sretan. Radi se o zaista odličnoj priredbi koja je na vrlo visokoj razini te dovodi u Split neke jako poznate borce."

Možeš li nam reći nešto o svom protivniku?

"Radi se o Dejanu Miloševiću iz ekipe Zelga Galešića, znam da je dobar, a takav mu je i score. Uz šest pobjeda ima samo jedan poraz. Kompletan je u svim segmentima borbe i dolazi iz odličnog kluba. Zelga iznimno cijenim kao odličnog borca i čovjeka."

Kako napreduju pripreme i hoće li biti napravljena kakva posebna taktika za ovu borbu?

"Pripreme napreduju dobro i sve ide po planu, u završnoj sam fazi i nakon toga ide odmor te skidanje kila, nemam neku posebnu taktiku za borbu."

Možeš li prognozirati ishod glavne borbe večeri između Igora Jurkovića i Raula Catinasa?

"Raul Catinas je snažan udarač i dobar borac, ali mislim da je Igor Jurković tehnički bolji i kvalitetniji borac od njega i očekujem njegovu pobjedu."

Koji meč se tebi osobno čini najzanimljivijim na Final Fightu 3?

"Cijeli fight card je odlično sastavljen i mislim da će sve borbe biti dobre i atraktivne, izdvojio bih upravo borbu Jurkovića i Catinasa, a žao mi je što neće moći nastupiti Agron Preteni, on uvijek pruži atraktivan meč."

Postoje li već kakvi daljnji planovi za tvoju karijeru nakon nastupa na Final Fightu?

"Želim se još dugo boriti, pa sam u stalnom kontaktu s nekoliko organizacija, a ponuda za nastupe uvijek ima. Trenutno mi je Final Fight apsolutni prioritet, nadam se da ću dobiti priliku nastupiti i na ostalim vašim eventima."

K-1 WGP Finale je iza nas, kakvi su tvoji osobni dojmovi eventa i na Cro Copove posljednje nastupe?

"Bio sam prisutan na prošlom Final Fightu, kao i na K-1 WGP Finalu i biti tamo je neopisivo zadovoljstvo jer se radilo o nečemu čega nikada nije bilo u Hrvatskoj. Turnir je organiziran na najvećoj mogućoj svjetskoj razini, ovim putem bih se zahvalio gospodinu Orsatu Zovku što nam je omogućio to u našoj državi, a Cro Cop je zasluženo osvojio K-1 pojas i ovim putem mu čestitam."

"Pozdravljam i sve ljubitelje borilačkih sportova te ih pozivam da dođu u Split 19. travnja na Final Fight, sigurno će uživati", rekao je Ivan Gluhak za Fight Site.

Zoran Zdelar
zoran.zdelar@fightchannel.hr

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI