Gloryjevac Rossi stigao u Zagreb na sparing: Dočekali ga Pokrajac, Spahović, Marijanović…

Vijesti iz regije 18.05.2014 11:26h Autor:

Fotografija sa sparinga

Sjajna ekipa okupila se u subotu u zagrebačkom Core Gymu kako bi s velikom "dobrodošlicom" na sparingu dočekala talijanskog kick boksača Alexa Rossija.

Igor Pokrajac, Tomislav Spahović, Mario Valentić, Denis Marijanović i Anto Širić su stajali su u redu spremni uskočiti u ring i odsparirati po rundu ili dvije čvrstom Talijanu. Osim sjajnih boraca, oko ringa se okupilo i dvadesetak znatiželjnika koji su s velikim zanimanjem pratili događanje u borilištu.

Za one koji ne prate kick boksing scenu, Alex Rossi je uz Giorgija Petrosiyana vjerojatno najbolji talijanski kick boksač u ovom trenutku koji je nedavno potpisao ugovor s velikim Gloryjem. Rossi i dalje čeka ime prvog protivnika i termin borbe te se ozbiljno sprema za najveći ispit karijere. U Zagreb je stigao u pratnji svog menadžera koji mu je i organizirao ovaj sparing.

U ringu je bilo vrlo ozbiljno, borci se nisu štedjeli i išlo se doslovce do kosti. Rossi se pokazao kao vrlo čvrst i tehnički jako dobro potkovan borac. Dobro je parirao svim protivnicima te je konstantnim radom i velikim brojem udaraca svakom radio probleme. Dojam je da su od sparniga svi imali koristi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI