Gloryjev matchmaker: Adegbuyi je favorit, ali Brestovac je vrlo opasan i snažan!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 09.10.2015 16:01h Autor:

Photo: Gloryworldseries.com

U noći s petka na subotu 10. listopada Denver će biti domaćin Glory 24 priredbe na kojoj će se održati turnir četvorice za izazivača u teškoj kategoriji i koji će odrediti budućeg suparnika Rica Verhoevena. Svoja razmišljanja uoči ovog turnira, na kojem sudjeluje i Mladen Brestovac, dao je i Gloryjev matchmaker Cor Hemmers.

Mladen Brestovac konačno je dočekao svoju priliku da se ponovo bori na Glory događaju. Nakon što je u zagrebačkoj Areni, u proljeće 2014., nokautirao Jafarra Wilnisa sad je sudionik turnira izazivača u teškoj kategoriji i u polufinalu će se sastati s Benjaminom Adegbuyijem dok drugi polufinalni par čine Ben Edwards i Jahfarr Wilnis.

Gloryjev matchmaker Cor Hemerrs kao glavne favorite turnira vidi Adegbuyija i Wilnisa.

"Adegbuyi se u lipnju borio za naslov prvaka. Iako nije pobijedio mislim da je pokazao puno, bio je vrlo agresivan u tom meču. Pokušao je forsirati borbu i nametnuti ritam od samog početka, ali Verhoeven je "cardio-mašina" i uspio je sve pratiti te je i podigao ritam kad je Adegbuyi bio umoran. Adegbuyi sad ima priliku ponovo izboriti borbu za naslov ako osvoji turnir. Brestovac je opasan, a to smo vidjeli kad je high kickom svladao Wilnisa u Zagrebu. Morate uzeti Adegbuyija kao favorita u tom meču, ali Brestovac ima veliku snagu i u tom je meču sve otvoreno. Prednost Adegbuyija je i u činjenici da je već bio bolji od Brestovca odlukom sudaca kad su se borili 2012.", razmišlja o ovom meču Cor Hemerrs.

Glory 24 iz Denvera možete gledati uživo na Fight Channelu PPV u noći s petka na subotu 10. listopada s početkom u 5 sati ujutro.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI