Glory 14 ZAGREB iza Lepe Brene, a ispred Harisa Džinovića!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 13.02.2014 15:50h Autor:

Screenshot

Ako je suditi prema prodaji ulaznica, fanovi očito jedva čekaju dolazak borilačkog spektakla GLORY 14 u zagrebačku Arenu.

Karte su već neko vrijeme u ponudi sustava Eventim, a top ljestvica prodaje najjačeg distributera ulaznica u regiji kaže kako se Glory 14 ZAGREB smjestio na visoko 3. mjesto odmah iza planetarno popularnih Simple Minds i jednako popularne, ali u regionalnih okvirima, pjevačice Lepe Brene. Cro Cop i Bonjasky, koji predvode Glory, su tako iza sebe ostavili i Harisa Džinovića, kao i plesni spektakl "Lord of the Dance".

Visoko zanimanje i dobra prodaja ne čudi, ako se zna da je svjetski kick boks lider u hrvatsku metropulu zaista poslao elitnu ekipu. Osim Filipovića i Bonjaskog, gledatelji će 8. ožujka u Areni moći gledati okršaje boraca kao što su Andy Ristie, Jamal Ben Saddik, Benjamin Adegbuyi, ali i domaće aseve Igora Jurkovića i Mladena Brestovca. Sve ukupno bi borilački program trebao trajati više od 6 sati i sadržavati 15 mečeva.

Cijene ulaznica su prilagođene hrvatskom tržištu pa će gledatelji moći uživati u GLORY 14 ZAGREB priredbi po cijeni već od 90 kuna. Sudeći prema prodaji, Arena će biti krcata kao što je bila i za K-1 WGP Finale kada je Cro Copa do pobjede vodilo oko 15 tisuća ljudi.

LINK na EVENTIM.hr.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI