Gerges i Brestovac lice u lice: “Hesdy će krenuti žestoko, biti će prava makljaža!”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 30.09.2017 10:35h Autor:

Gerges vs. Brestovac

Hesdy Gerges i Mladen Brestovac danas ulaze u Glory ring u Amsterdamu, gdje će se obojica pokušati približiti poziciji koja donosi napad na teškašku titulu najbolje svjetske kickboxing promocije.

Prije nego što će ući u ring te u devet minuta pokušati dokazati koji je od njih dvojice bolji borac, Glory je Hesdya Gergesa i Mladena Brestovca stavio pred kamere, gdje su dobili zadatak odgovoriti na jednaka pitanja te time fanovima približiti ono što bi trebali vidjeti u sunaslovnoj borbi Glory 45 eventa.

Svakako vrijedi obratiti pažnju na činjenicu kako Gerges ima problema s memorijom, dok naš Mladen ipak nije dobro provjerio gradivo ili su u pitanju neke upute Glorya. Naime, Gerges govori kako u Amsterdamu nikada nije poražen, no to nije istina. Naime, prije samo 15 mjeseci, upravo je u Amsterdamu, na Glory 31 eventu, bolji od njega bio Ismael Londt. Bila je u pitanju podijeljena odluka, pa možemo smatramo kako se Hesdy u tom meču ne smatra poraženim, no Mladen je u analizi protivnika sigurno taj meč pogledao. Pretpostaviti ćemo da nije obratio pažnju gdje je održan.

No, to sada treba ostaviti sa strane i pripremiti se za meč, za koji je Mladen dao vrlo zanimljivu prognozu kako bi trebao izgledati, odnosno što on očekuje od svog protivnika.

“Hesdy će imati veliku podršku domaće publike, tako da će morati krenuti žestoko od samog početka i vjerujem kako ćemo prvu rundu, pa čak i drugu, imati pravi ‘slugfest’, pravu makljažu. Treća runda bi nakon toga ipak trebala biti malo mirnija, više taktički odrađena”, rekao je Mladen. Ipak, ovo je teškaški meč dva nokautera i svakako je velika mogućnost da treće runde niti ne bude. Mladenu želimo sreću da on ne bude taj kojem će se brojati, nego da “Scorpion Sting” još jednom ubode na pravo mjesto.

Pogledajte što su još Mladen i Hesdy rekli pred kamerama.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI