Gabriel Gonzaga: Mirko želi sebi dokazati nešto što ne bi trebao dokazivati! (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 10.04.2015 14:04h Autor:

Gabriel Gonzaga

Gabriel Gonzaga se osvrnuo na pobjedu iz 2007. nad "Cro Copom". "Napao" je svjestan da ni on ni Mirko nisu isti borci kao od prije osam godina te smatra da Filipović neće ponoviti istu grešku koja je dovela do najtežeg nokauta u njegovoj karijeri.

"Moja borba s Cro Copom je bila velika prekretnica u mom životu. Svi su očekivali da izgubim kako bi se on borio za titulu.  I ja sam to znao, ali me nije bilo briga. Rekao sam: 'Neću izgubiti u ovom meču. Pobijedit ću.' Srušio sam ga. Dvije minute sam ga tukao laktovima, sudac je zaustavio borbu i vratio nas u stand up. Znao sam da je ostalo još 30 sekundi. Rekao sam sebi da ću ga udariti najsnažnije što mogu. Spustio je ruke jer je mislio da ću ga udariti u rebra. Zaštitio je rebra i nokautirao sam ga.

Svi su bili u šoku jer sam ga nokautirao high kickom. To je potez po kojem je prepoznatljiv. Svi opet žele vidjeti ovu borbu. Na njemu je veliki pritisak jer želi sebi dokazati nešto što ne bi trebao dokazivati. Znam da nije isti borac kao prije. Isto tako zna da ni ja nisam isti borac kao prije. Udarit ću ga nogom ako mi se pruži prilika, no mislim da neće ponoviti istu grešku.

Trebam pobijediti kako bih pokazao da sam još uvijek prisutan. Pokušat ću ga završiti ako ga srušim na zemlju. Vrlo mi je važno da završim ovu borbu."

Cro Cop i Napao će u subotu zakoračiti u oktogon i odraditi jedan od najiščekivanijih revanša u povijesti slobodne borbe.

Cro Cop vs. Gonzaga II možete pratiti na Fight Channel PPV-u u subotu s početkom oko 21 sat.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI