FS anketa: Tko je od Hrvata najviše impresionirao u Ciboni?

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 26.10.2015 15:34h Autor:

Photo by Milan Krušič (FFC)

Na FFC-u 20, koji se u petak održao u Ciboni, su nastupila čak  osmorica hrvatskih boraca. Impresivne pobjede ostvarilo je njih šest, dok su Drobac i Blažičević poraženi odlukama sudaca. Ako u obzir uzmemo činjenicu da je Blažičević izgubio podijeljenom odlukom sudaca, te da je bio blizu slavlja protiv neporaženog Mađara Adama Boricsa, onda nije pogrešno reći da je tek Drobac svoj dvoboj odradio ispod očekivanog nivoa.

Igor Pokrajac je prisilio na predaju Gruzijca Maisuradzea, Trušček je nokautirao Halmija, baš kao i Truhan Didova, odnosno Pejić Turaija. FFC Futures prvak Jasmin Bajrović je uvjerljivo bio bolji od Memiševića te je na koncu slavio prekidom, dok je iznenađenje večeri pripalo mladom Andiju Vrtačiću koji je na bodove pobijedio Bobana Krušića. Hrvatski borci svakako zaslužuju velike pohvale za svoje predstave u Domu Dražen Petrović.

U našoj najnovijoj anketi vas pitamo koji je hrvatski borac na FFC-u 20 najviše impresionirao. Svoj odgovor možete potrkrijepiti komentarom ispod ovog članka.

[anketa=227]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI