FS anketa: Stošić je najperspektivniji borac iz regije, slijede ga Jelčić i Jurišič!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 09.10.2017 15:38h Autor:

Ilustracija

Prije nekoliko dana objavili smo posljednju anketu na Fight Siteu, a tema su bili perspektivni MMA borci iz regije. Pitanje koje smo Vam postavili je glasilo: “Koji mladi regionalni MMA borac će ostvariti najveću karijeru?”, a kao moguće odgovore smo ponudili imena sedam boraca iz regije, koji su trenutačno najviše u fokusu javnosti i mogućnost da izaberete “netko drugi”, a pritom sami sugerirate tko je vaš favorit.

Zadovoljstvo je napisati kako je u samo nekoliko dana svoj glas u ovoj anketi dalo gotovo 1400 čitatelja Fight Sitea, što je čini prilično relevantnim izvorom javnog mišljenja na ovu temu. S obzirom da je samo 6 posto glasova otišlo na odgovor “Netko drugi…”, očito je da smo prilično dobro pogodili s izborom boraca u anketi, iako je bilo i sjajnih drugih prijedloga poput Antuna Račića, Ante Delije, Luke Strezoskog ili Aleksandra Ilića.

U prilično tijesnom izboru jedno ime se ipak izvojilo, ono srpskog teškaša i nekoć FFC prvaka u teškoj kategoriji – Darka Stošića. U njega vjeruje čak 24 posto glasača.

Na drugom mjesto se plasirao zagrebački borac s Dublinskom adresom i aktualni FFC prvak u lakoj kategoriji – Luka Jelčić, koji je zaradio 18 posto glasova.

Treći je na koncu završio bivši sudionik “The Ultimate Fightera” i ponajbolji slovenski MMA borac, Uroš Jurišič, za kojeg je glasalo 15 posto posjetitelja Fight Sitea. Dva posto glasova manje je dobio Srbin s austrijskom putovnicom i odnedavno član uglednog UFC-a Aleksandar Rakić.

Jednak postotak, ali nekoliko glasova manje, je zaradio FFC prvak u velter kategoriji, Hrvat iz Bosne i Hercegovine koji već neko vrijeme živi u Njemačkoj  – Roberto Soldić.

Sa 7 posto glasova na šesto mjesto se plasirao Filip Pejić, a posljednji vaš izbor je bosanskohercegovački majstor partera i bivši FFC prvak sa štokholmskom adresom – Ahmed Vila.

Anketu ćemo ostaviti otvorenom još danas (ponedjelja, 9. listopad) kako bi mogli dodatno prokomentirati konačne rezultate ankete. Svima koji su glasali i komentirali zahvaljujemo na sudjelovanju i utrošenom vremenu.

Koji mladi regionalni MMA borac će ostvariti najveću karijeru?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI