FS anketa: Može li “Hrga” postati svjetski prvak?

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 10.09.2018 11:46h Autor:

Photo: Instagram – Sauerland

Filip Hrgović je uoči meča u Areni protiv Amira Mansoura slovio kao prilično uvjerljiv favorit. Nitko, pa niti njegovi promotori braća Sauerland, nisu bježali od tog statusa.

No, malo tko je vjerovao da će “Hrga” biti toliko uvjerljiv i da će riješiti Mansoura unutar tri runde i tako poslati prijeteću poruku svjetskom teškaškom vrhu. Hrgović je u prvom meču pred zagrebačkom publikom izgledao zaista impresivno. Mansour se pored njega u ringu činio poput drugoklasnog borca koji je zagrizao malo prevelik zalogaj  i sada ne zna što bi s njim.

Filip je zato znao što mu je činiti. Na koncu je posao dovršio u trećoj rundi ubilježivši  teko šestu profesionalnu pobjedu i osvojivši pritom prvi naslov u profi karijeri.

Malo je reći da su njegovi promotori oduševljeni onime što je brončani s OI u Rio de Janeiru pokazao. Dapače, ne skrivaju da su i sami očekivali puno teži posao i možda čak meč na punih 12 rundi. Hrgović je i njih iznenadio pa sada legendarni “tata Sauerland” – Wilfried tvrdi kako će “Hrga” napasti svjetski pojas unutar pet ili šest nastupa.

Njegov sin Nissse je uvjeren – “Filip je budući svjetski prvak!”

U našoj najnovijoj anketi Vas pitamo o vašim dojmovima meča u Areni, odnosno o dometima najboljeg hrvatskog profesionalca. Koliko momak iz zagrebačke Dubrave zapravo može? Jesu li predviđanja njegovog promotora pohlepna i prenapuhana ili će “Hrga” zaista postati svjetski teškaški šampion u konkurenciji Joshue, Wildera, Ortiza, Parkera, Furyja…?

Vaš odgovor u našoj najnovijoj anketi na Fight Siteu možete potkrijepiti dodatnim objašnjenjem.

Koji su dometi Filipa Hrgovića?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI