FS anketa: "Minotauro" Nogueira najpoželjniji sljedeći Cro Copov protivnik u UFC-u!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 21.04.2015 13:46h Autor:

Cro Cop i Nogueira

Mirko Filipović je uspješno krenuo u svoju "osvetničku UFC misiju". Ne samo uspješno, nego i prilično impresivno. Cro Cop je protiv Gonzage ostvario pobjedu prekidom te je, što je najbitnije, pokazao da se bez problema može nositi s puno mlađim protivnicima.

Znamo da je hrvatski borac potpisao ugovor na tri borbe s elitnom promocijom pa se postavlja pitanje "Tko je sljedeći?". Mirko se u UFC vratio isključivo zbog misije poravnavanja nekih starih računa pa smo u anketi postavljenoj prije nekoliko dana kao prijedloge stavili upravo borce protiv kojih se Cro Cop već borio – i izgubio.

Valja naglasiti kako je anketa skupila gotovo 4000 glasova što je izuzetna brojka i vrlo reprezentativan uzorak. Očekivano ili ne, najviše glasova je skupio Cro Copov stari znanac iz Pridea "Minotauro" Nogueira kojeg je odabralo čak 36 posto glasača. Mirko je u meču proiv Big Noga dominirao prvom rundom te je gotovo zaključio priču sjajnim high kickom, no od pobjede ga je dijelilo nekoliko sekundi. Izdržljivi Brazilac je nekako preživio i u drugoj rundi je čudesno izvukao polugu. Je li vrijeme za revanš?

Drugoplasirani u ovoj anketi je Roy "Big Country" Nelson sa 25 posto. U meč protiv Amerikanca (2011.) Mirko je ušao ozlijeđen (puknuta tetiva bicepsa) te je i sam kasnije priznao da je taj dvoboj trebao otkazati. Na kraju je Nelson slavio prekidom te je nakon toga uslijedio razlaz s UFC-om.

Frank Mir je izabran kao treći najpoželjniji protivnik sa 18 posto glasova, a Brendan Schaub je četvrti s 10 posto. Spomenimo da najmanje naših glasača želi sjajnog Marka Hunta (7 posto) za sljedećeg Cro Copovog suparnika.

Dakako, odluku će donijeti čelnici UFC-a. Mi je s nestrpljenjem čekamo!

[anketa=205]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI