FS anketa: Koliko ste od 1-5 razočarani zbog Cro Copove ozljede?

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 23.05.2018 12:32h Autor:

Ilustracija

U kalendaru svakog hrvatskog MMA i općenito borilačkog fana je debelim slovima bio upisan 25. svibnja. To je inače za samo dva dana! Tada se u Londonu, u legendarnoj O2 Areni, na jubilarnom 200-tom Bellatoru, trebao dogoditi za nas dugo iščekivani revanš između Mirka Filipovića i Roya Nelsona.

Bio bi to debi u Bellatoru za Cro Copa i prilika da još jednom dokaže kako ne zna za poraz kada su u pitanju revanš dvoboji. Sve dosadašnje je, naime, dobio!

No, ozljeda točno sedam dana prije ulaska u kavez i operacija križnog ligamenta koljena kojoj se posljedično morao podvrgnuti su uništili ovaj praznik MMA sporta za nas. Prilično je to razočarenje, posebno za one (a ima ih, vjerujte nam) koji su već kupili avionske karte za London i ulaznice za Bellator 200. Sada će tamo gledati Gegarda Mousasija u glavnoj ulozi. Slaba je to utjeha…

Ali MMA je takav sport, reći će mnogi. Prema podatku koji se može pročitati na internetu, čak 40 posto inicijalno ugovorenih UFC mečeva se nikada ne održi zbog ozljeda ili drugih uzroka poput pada na doping testovima. Nema razloga vjerovati da je Bellator drugačija priča. Ozljede su sastavni dio sporta!

Stoga se treba pomiriti s činjenicom da legendarnog hrvatskog borca nećemo prekosutra gledati u Londonu, ali se možemo radovati jer nije najavio odlazak u mirovinu. Dapače, Filipović je iz bolesničkog kreveta već zamolio Nelsona da samo prolongiraju svoj dogovoreni revanš za neki kasniji datum. Recimo u listopadu. Nema nikakvog razloga da se to ne bi i obistinilo na koncu.

Plan je bio u novoj anketi pitati Vas za dojmove meča između Nelsona i Filipovića u subotnje jutro, ali sada kada je taj plan propao, nema druge nego provjeriti koliko ste razočarani čitavom situacijom i kobnom ozljedom.

Stoga je naše najnovije anketno pitanje “Koliko ste od 1-5 razočarani zbog Cro Copove ozljede?” Vaše razočarenje možete dodatno potkrijepiti komentarom ispod teksta.

Hvala na sudjelovanju kao i obično, bez Vas Fight Site ne bi postojao!

Koliko ste od 1-5 razočarani zbog Cro Copove ozljede?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI