Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
FS anketa: “Koji mladi regionalni MMA borac će ostvariti najveću karijeru?” | Fight Site

FS anketa: “Koji mladi regionalni MMA borac će ostvariti najveću karijeru?”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 04.10.2017 12:42h Autor:

Ilustracija

Tema najnovije ankete na Fight Siteu su mladi, nadolazeći MMA borci iz regije. Dobra vijest je da ih ima mnogo, da puno obećavaju i da je većina već počela ostvarivati sjajne rezultate i na velikim pozornicama.

U anketi čije je pitanje “Koji mladi regionalni MMA borac će ostvariti najveću karijeru?” smo Vam ponudili izbor od sedam istaknutih boraca iz regije koji se u borilačkim okvirima i dalje mogu smatrati iznimno mladima. To su borci koji su tek na počecima svojih pravih MMA karijera.

Neki su kao Aleksandar Rakić već stigli do najveće pozornice, one UFC-ove (odradio tek jedan meč). No, da pravi posao kreće tek kada izborite nastup u Octagonu je pokazao i primjer Filipa Pejića, koji je već bio dio elitne organizacije, a samo je jedan poraz bio dovoljan da ga se “gurne” korak unatrag.

U ponudi su i tri aktualna FFC prvaka – promocije koja se pokazala kao idealna odskočna daska za najveća borilačka dostignuća: osim već spomenutog Pejića, tu je i Roberto Soldić te Luka Jelčić. A u ponudi su i dva bivša FFC šampiona, Ahmed Vila i Darko Stošić. Tu je i sudionik “The Ultimate Fightera”  Uroš Jurišič koji najviše obećava kada su u pitanju slovenski MMA borci prema mišljenju većine.

Naravno, ukoliko smatrate da će netko drugi ostvariti najveću karijeru, svoj izbor možete objaviti i obrazložiti u komentarima ispod ovog članka. Zahvaljujemo Vam na glasovima i komentarima!

Koji mladi regionalni MMA borac će ostvariti najveću karijeru?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI