FS anketa: Koga želite za prvog Cro Copovog protivnika u UFC-u?

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 21.01.2015 14:16h Autor:

Velik izbor protivnika...

U posljednjoj anketi na Fight Siteu smo naše čitatelje pitali "Žele li vidjeti Cro Copa u Bellatoru?". Dakako, anketa je postavljena prije nekoliko dana kada je to pitanje još uvijek bilo itekako aktualno. Danas je ono potpuno "depasse" jer je Mirko od jučer po treći put član UFC-a.

Nije na odmet spomenuti rezultate ankete koja je u par dana skupila oko 1300 glasova. Prema njima, većina FS posjetitelja smatra da bi Filipović bio itekako konkurentan u Bellatoru unatoč 40 godina na leđima. Čak 53 posto glasača se odlučio na odgovor "Da, Mirko još uvijek može s mlađom konkurencijom".

20 posto vjeruje da je Cro Cop trebao ostati isključivo u kick boksingu za koji smatra da mu trenutačno bolje leži te su se odlučili za opciju ostanka u Gloryju.

18 posto je glasovalo za opciju ostanka u INOKI Bom-ba-ye promociji gdje je aktualni prvak i gdje je nastupio čak tri puta od odlaska iz UFC-a uz savršen "score".

Samo 8 posto glasača nije interesirala Filipovićeva budućnost te su odgovorili "Ne zanima me".

S obzirom na razvoj situacije i potpis za UFC, pitamo vas koga bi željeli vidjeti na suprotnoj strani oktogona u njegovom prvom povratničkom nastupu planiranom za travanj. Uzmite u obzir znakovitu Filipovićevu izjavu u kojoj kaže da se u UFC vratio kako bi naplatio neke stare dugove. Praktički svi borci od kojih je Mirko gubio su i dalje dio elitne promocije pa je izbor velik. Navalite…

[anketa=190]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI