FS anketa: Kako prolazi Cro Cop protiv Ishiija?

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 30.07.2014 10:57h Autor:

Cro Cop vs. Ishii

Dvadesetak dana je ostalo do povratka Mirka Filipovića u INOKI Bom-ba-ye promociju gdje će se sučeliti s opasnim judokom Satoshijem Ishiijem. Cro Cop se nakon odrađenih prirema u Puli vratio u Zagreb gdje će finiširati pripremni period i od kuda putuje za Tokijo.

Osim njegovog stalnog tima u sastavu Stipe Drviš, Kristijan Pejša i Mario Mlinarić, Filipoviću ovih dana pomaže i FFC-ovac Saša Milinković, a najavljeni su i dolasci Tomislava Spahovića i Alessija Sakare. No, nema sumnje da Cro Copa u Japanu ne čeka lagan posao. Ishiija mnoge ljestvice pozicioniraju kao trenutačno najboljeg teškaša svijeta izvan UFC-a, a upozorava i njegov score protiv bivših UFC-ovaca posljednjih godina. De Fries, Monson, Rizzo, McCorkle i Sylvia…svi su izgubili od ovog judoke kojem se profesionalni score zaustavio na 12 pobjeda i 2 poraza. Ishii vrlo često nastupa na Inokijevim eventima pa će mu dvoboj protiv Cro Copa biti čak osmi pod tim brandom.

U našoj novoj anketi vas molimo da prognozirate dvoboj Cro Cop vs. Ishii! Zhvaljujemo na vašim glasovima koje možete dodatno "podebljati" komentarom ispod članka.

[anketa=160]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI