FS anketa: Kako prognozirate Cro Cop vs. Wanderlei 3?

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 26.09.2016 15:22h Autor:

Wanderlei Silva vs Mirko Filipović

Odmah nakon jučerašnje pobjede nad Hyun Man Myungom, Mirko Filipović je u ring pozvao svog dugogodišnjeg sportskog rivala i još jednu legendu ovog borilačkog sporta – Wanderleija Silvu te s njime dogovorio treći susret kojeg bi trebali gledati 29. prosinca za kada je predviđen nastavak ovog Rizinovog turnira.

Na iznenađenje mnogih, pregovori su se odvili u samom ringu i oba su borca dala svoju suglasnost, a stiglo je i zeleno svjetlo od organizatora koji su prije donošenja konačne odluke htjeli čuti podršku publike u Saitama Super Areni. Ista, naravno, nije ni izostala.

Podsjetimo, Cro Cop i “The Axe Murderer” su se već dva puta susretali tijekom svojih karijera. U meču održanim pod posebnim pravilima na Pride 20 priredbi smo ostali bez pobjednika, dok je onaj s Pride Final Conflicta iz 2006. godine pripao hrvatskom borcu nakon, sada već povijesnog nokauta ‘high kickom’.

Njihov novi dvoboj nam je tako donio i novu Fight Site anketu čije pitanje glasi: Kako prognozirate Cro Cop vs. Wanderlei 3?

Zahvaljujemo se na glasovima koje možete dodatno potkrijepiti komentarom ispod članka.

Kako prognozirate Cro Cop vs. Wanderlei 3?
  • Cro Cop pobjeđuje prekidom. x 1.296 puta76%
  • Cro Cop pobjeđuje sudačkom odlukom. x 181 puta11%
  • Wanderlei pobjeđuje prekidom. x 147 puta9%
  • Ne znam, niti me zanima. x 63 puta4%
  • Wanderlei pobjeđuje sudačkom odlukom. x 28 puta2%

Ukupno glasano: 1.715 puta

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI