Franci Grajš među najvećim iznenađenjima godine!

Vijesti iz regije 30.12.2012 12:01h Autor:

Franci Grajš (foto: Dragana Šterk)

Franci Grajš uspio je okruniti sjajnu 2012. godinu osvajanjem Enfusion turnira do 85 kilograma i time se itekako probio na svjetskoj K-1 sceni. Malo tko je znao za ovog slovenskog borca do prije par mjeseci izvan naše regije, no danas je među češće spomenutim imenima kad su u pitanju nadolazeće kickboks zvijezde.

Ugledni protal Liverkick odlučio je povodom završetka 2012. godine napraviti mali sažetak i istaknuti nekoliko boraca koji su se najviše probili u posljednjih 12 mjeseci, a upravo su Francija odlučili prvog navesti.

"Grajš je imao odličnu godinu tijekom koje se etablirao kao borac broj jedan do 85 kilograma. Radi se o kategoriji koja fanovima nije previše poznata, oni uglavnom u K-1 svijetu prate borce do 70 kilograma i teškaše, ali Franci se svojim sjajnim nastupom na finalu Enfusion turnira definitivno probio nakon što je pobijedio Sahaka Parparyana i Andrewa Tatea. Još uvijek nije primio previše priznanja, ali Glory i K-1 za 2013. godinu najavljuju također turnir do 85 kilograma i to bi mogla biti velika Grajšova prilika", navodi se na Liverkicku.

Osim njega, istaknuti su također Vitaly Lisnyak, Cheick Sidibe i Vladimir Mineev.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI