Photoshooting FFC prvaka u Zagrebu! (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 13.04.2016 12:28h Autor:

Ahmed Vila i Laszlo Senyei

Nakon što su se slegli dojmovi nakon prva dva brutalna FFC eventa iz Atene i Beča na kojima je došlo do nevjerojatnih prevrata, a okrunjeni su i novi prvaci, FFC šampioni Laszlo Senyei i Ahmed Vila posjetili su hrvatsku prijestolnicu kako bi odradili službeni fotoshooting za ovu vodeću europsku borilačku promociju.

Osim službenog fotografiranja i davanja intervjua za Fight Channel u kojima su Senyei i Vila opisali kako se osjećaju kao prvaci i kako ih sada doživljavaju u Mađarskoj, odnosno Bosni i Hercegovini, ovi su vrhunski borci u leženoj atmosferi prošetali Zagrebom te odradili i fotoshooting na otvorenom.

Laszlo Senyei je na FFC 23 priredbi u Beču postao prvi velter prvak u povijesti Final Fight Championshipa. Na svom putu do povijesne titule je morao po drugi put svladati zagrebačkog “Bravehearta” Ivana Gluhaka. Borac koji je stasao u pravu prijetnju na MMA sceni je svojevrsni “proizvod” FFC-a. Od profesionalnog MMA debija i susreta s Gluhakom iz 2013. godine pa do ispunjenja snova i osvajanja titule koju je gradio kroz svih šest nastupa za ponajbolju europsku promociju.

S druge strane, izuzetno talentirani Saralija Ahmed Vila ima samo 19 godina i u borbu za titulu s Mađarom Viktorom Halmijem uletio je samo dva dana prije FFC 23 priredbe nakon što je Halmijev prvotni protivnik otkazao meč. Na iznenađenje mnogih, Vila je imao rješenje za sve Halmijeve napade  pa je tako Sarajevo dobilo svog prvog FFC prvaka, a cijela regija još jednog mladića zbog čijih će mečeva pohoditi MMA priredbe te pomno pratiti njegove nastupe ispred malih ekrana.

Iako je Vila preoteo titulu Senyeijevom bliskom prijatelju Viktoru Halmiju i iako je Senyei na početku komentirao kako bi bilo puno zabavnije da je ipak Halmi s njim, sve je prošlo u izvrsnoj atmosferi koju su zabilježili i naši objektivi, a nakon čega se Senyei našao i na prijateljskom ručku sa svojim poslijednim protivnikom Ivanom Gluhakom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI