Fotografija Igora Pokrajca među pet najboljih Pixsellovih fotografija godine (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 20.12.2016 18:59h Autor:

igor-pokrajac

Među pet najboljih ovogodišnjih fotografija hrvatske agencije Pixsell, nalazi se i jedna MMA tematike, nastala tijekom priprema Igora Pokrajca za nastup na UFC eventu u zagrebačkoj Areni.

Autor fotografije je Igor Gal, inače MMA fan, koji je trenutak u kojem je nastala opisao:

“U boksačkoj dvorani u zagrebačkoj Heinzelovoj početkom travnja težak miris znoja i zvuk tupih udaraca: to se UFC borac Igor Pokrajac pripremao za predstojeći meč u zagrebačkoj Areni. Igor Kralj dobio je zadatak snimiti fotografiju, dobar portret koji će ilustrirati veliki intervju s našim popularnim borcem. – Kao i većina naših fotografija, i portret Igora Pokrajca nastao je na brzinu. On je jedva čekao da se vrati na trening, a mene su već pritiskale nove obveze toga dana. Tražio sam detalj koji će fotografiju u kratkom vremenu učiniti posebnom i tada se nasmijao. Njegov nadimak The Duke na štitniku prednjih zuba pokazao se spasonosnim.”

Čestitamo Igoru i Igoru, a fotografija je uistinu sjajna i zasluženo se našla u ovom izboru. Ukoliko želite pogledati ostale odabrane fotografije, posjetite link na portalu Večernjeg Lista.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI